ZUMBA MARATON AL’A NYÅR

Allmänt, Fitness / Nocco, be fit, fitness, hälsa, livet, nyår, nyårsafton / Permalink / 0
ÄÄÄLSKAR när Nordic har dessa event. Så festligt och härlig atmosfär! Det bjöds på bcaa i champagneglas och härliga eventpass.

(null)

Äntligen fick även jag smaka på den nya Noccon! God, men ingen smak som fungerar i längden. Apelsinchoklad.. Men passar en dag som denna!✨👯‍♀️
(null)

Hälften av vårt härliga träningsgäng! Vi rockade verkligen dagens maraton! Tjoho så svettigt och roligt!
(null)


TILLBACKABLICK, GOTT NYTT ÅR!

Allmänt, Fitness, Foodie / Be fit, Fitness, Hälsa, Livet, nyår, nyårsafton, nyårslöfte / Permalink / 1
Ett år har gått och mycket har hänt. Jag är uppväxt med att skriva nyårsbrev och det är något jag fortsatt med. Jag började på mitt brev redan i början på veckan för att verkligen få med det viktiga. 
Det är såå roligt att se tillbaka på breven man skrev året innan och se hur man utvecklats.
Har man nått sina mål? Följde man sitt nyårslöfte? 
 
Detta var nog enda gången jag kunde skriva att jag faktiskt nådde mina mål och därmed höll mitt nyårslöfte. Jag ville tappa 10 kg. Det har jag gjort, big time. Det känns fantastiskt. Som en bonus har jag t.o.m. funnit en balans i det hela. 
 
(null)
 
Här är jag, det skiljer cirka tre månader mellan dessa bilderna. Här hade jag tappat ungefär tolv kilo.
Hur gick det till då, egentligen?
 
(null)
 
Genom en varierad träning. Träning som man mår bra av och framförallt tycker är kul! För min del, Zumba, bodypump, bodyvive och cardio. 
 
(null)
 
En kost som man mår bra av. Lev inte på en diet, gör det till din livsstil. Din kropp är unik, testa dig fram! Min kropp mår bäst på en lågkolhydratskost. Detta lever jag efter under veckorna. Strikt. Inget fusk.
 
(null)
 
Men glöm för guds skull inte bort att njuta på helgen! För mig har det fungerat mycket bra att unna sig och njuta ordentligt på helgen. Då har jag ätit exakt vad jag vill. Utan ångest som förr kunde uppstå. 
 
(null)
 
Jag har även lärt mig vikten av vilodagar. Det behöver kroppen! 
 
(null)
 
Genom dessa fyra stegen har jag tagit mig dit jag är idag! Frisk, pigg, välmående, en glad själ och förbaskat snabba fötter!
 
(null)
 
Nu lämnar jag gamla Emilia kvar i 2017 och stegar in i 2018 med nya mål och en starkare, hälsosammare kropp!
 
(null)
 
(null)

GOTT NYTT ÅR UNDERBARA LÄSARE 💥💫✨⭐️🥂


ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD

Allmänt, Fitness, Foodie / Permalink / 1
Åh vilken dag jag har haft! 
Hade i princip den bästa starten på dagen man kunde få. Jag och sambon åt en härlig frukost tillsammans. Äggröra och bacon. Efter det stack vi tillsammans till gymmet och tränade. Hur härligt låter inte det då? Efter det har vi storhandlat inför morgondagens nyårsfest! 
Innan morgondagens firande kan börja återstår årets sista träningspass. Dagen i ära blir det ett eventpass med 75 minuters zumba, detta med mamma och flickorna från vårat träningsgäng. Underbart att dansa in nyårsafton på detta vis! Morgondagens pass kommer att vara väldigt "nyårs inspirerat" så vi får se vad fröken Ståhl hittar i garderoben.. Haha.. 
 
Förresten!!
Imorgon kommer det ut ett ganska laddat inlägg till er. Ett inlägg jag funderat länge på att skriva men helt enkelt inte känt mig redo för att öppna upp mig så pass mycket. Men imorgon är det nyårsafton och det känns rätt helt enkelt! Så glöm för guds skull inte att kika in här under morgondagen! Och gör ni inte det så önskar jag er ett gott nytt år redan nu! 
 
 

Till top