AUTUMN, THE YEAR'S LAST LOVELIEST SMILE

Allmänt / Permalink / 0
Resan har kommit till sin ände och vi är nu tillbaka hemma i våran fantastiska lägenhet på Råå. Det känns som att hösten landat här i Helsingborg bara under veckan vi var i Spanien. Jag skulle ljuga för er om jag sa att jag inte njuter av det. Jag älskar hösten och allt vad den har att erbjuda. Mysiga stickade tröjor, kaffe, tända ljus, soppor, you name it. Det är under denna årstid jag blir som mest kreativ också. Det är nu jag plockar fram mina gamla skissblock och kolpennor, införskaffar ny inredning, nya blommor till balkongen, bakar och bara allmänt njuter av livet.
 
Har ni någon speciell årstid då ni myser till det lite extra? Berätta!
 
 
 
 

UNO GRANDE EL CERVESA PORFARVOR

Allmänt, Fitness, Foodie / Permalink / 0

Kära vänner, jag lever life i Spanien. Update! Jag nådde mitt -10 kg mål, slog till med en bonus och landade på -14 kg istället. Ingen är gladare än jag. Sista veckan innan resan blev jag dock sjuk vilket ledde till att träningen uteslöts. Istället blev det vanlig mat och mycket skrivande på tentan. 


Hur som helst! Fortfarande förkyld, men gått långa promenader i solen, Zumba vid poolen , vattengympa, massa frukt och massa onyttigheter med så som vin, och mat. Men jag njuter. Balsam för själen.


VAD HAR HÄNT?

Allmänt, Fitness / Permalink / 0

Hej hej hallå!

Ja jag lever, men jisses vad mycket som hänt i mitt liv sen sist. Är jag ens Emilia längre? Vem vet? Ingen vet. 
Jag har lämnat mitt kära jobb, pluggar på högskolan till lärare, sliter fortfarande på gymmet och strävar mot mina mål uppe bland molnen. 
På fredag åker jag till Spanien och då får vi helt enkelt se om jag nått mitt viktmål. Vi får se.
Om inget annat mår jag fantastiskt bra just nu. Älskar livet som student, älskar känslan av att känna mig stark, hälsosam och fri. Livet är fantastiskt.👋


Till top