INFLUENSAN GOT ME BIG TIME

Allmänt / Permalink / 0
Hej hej och hemskt mycket hej! Hur är det? Är det bra? Jag mår nu myyyycket bättre, och då kanske nu tänker " vadå bättre? Har du varit sjuk?". Och det förstår jag ni undrar eftersom jag inte bloggat på flera veckor pga skitsjuk. 😂 Skämt och sido! Men jag har verkligen varit superdålig! Sängliggande i över en vecka. Influensa B. Men nu är jag påväg tillbaka till de levande livet igen. Det känns fantastiskt! Dock kom denna sjukdom fruktansvärt olämpligt då jag har min VFU just nu och behöver verkligen briljera. Har även en efterlängtad träningsweekend på G i helgen. Det känns just nu sådär, är inte alls igång med träningen eller ens redo för fysisk ansträngning ännu. Men vi får göra det bästa utav det! 
(null)
Jag och föräldrarnas stora vakthund som motvilligt gosar lite i stora fåtöljen. Han är lite otäck, men ibland söt.

FRIDAYVIBE

Allmänt / Permalink / 0
(null)

Gooodmorgon underbara morgon! Underbara fredag! Älskar att vakna upp med känslan av att vara ledig. (Idag iallafall). Helgen består utav arbete men så är det att vara stundent. Det ljuva student livet.. Hmm..
Denna fredag startade jag med en stor god frukost. Har fått dille på hallon och granatäpple smoothie. Såå god. 

SUMMAN AV KARDEMUMMAN

Allmänt / Permalink / 0
Godmorgon! Idag är det torsdag och veckan har bara sprungit iväg. Hela denna veckan och förra har jag befunnit mig på min VFU. Ganska så tufft att hela tiden vara på topp för den kommande bedömningen. Hur som helst!
Denna veckan har träningen och maten fungerar riktigt bra! Jag har hållt mitt schema och känner mig verkligen på topp. I måndags körde jag Zumba, tisdagen styrka, onsdagen bodyvive och ikväll blir det Zumba igen! Härligt. 💦🙌
(null)

(null)

Till top