MEN NEJ INTE IGEN

Allmänt, Fitness, Foodie / Permalink / 0
 
 
 
 
Jahapp, immunförsvar from hell. Då var man sjuk, IGEN. Jag blir fullkomligt galen på det här. Jag har inte tid! Tror jag blivit smittad sen i helgen på jobb. Mest rimligt. Oavsett så suger det. Jag körde ett så grymt pass igår på gymmet. Bodypump. Det kändes galet bra. Kändes som att jag skulle kunnat köra ett till pass på det. Inte för att jag inte var trött utan snarare för att jag bara hade så mycket energi i själen, förstår ni? 
Imorse när jag vaknade kände ju hur halsen krånglade. Åkte till skolan och var med på föreläsningarna, sen kände jag hur febern började smyga sig in. Kaooos. Åkte hem, slängde ihop en juice och hoppas nu på det bästa. en ny juice föresten. I all hast och panik ville jag boosta kroppen så fort som möjligt så det blev en salig blandning. Men god! Och stark. Kan lägga ut receptet imorgon om det är någon mer desperat än mig som behöver boosta haha!
Så himla tråkigt dock! Jag hatar att bli sjuk. Egentligen mest för att det hindrar mig från gymmet. Knasigt I know men så är det. 
Så nu kommer jag iallafall förbli i sängen tills jag är frisk igen. Har massor att plugga på så det kan jag lika gärna göra härifrån. 

HEMSTUDIER @ RYDEBÄCK

Allmänt / Permalink / 0

Som det låter, idag pluggar vi i Rydebäck. Många koppar kaffe och mys med Doris så är vi  klara med första delen av uppsatsen. Så skönt. Denna del ska in den första december så nu kan vi fokusera på annat plugg. CATCH THE MOMENT

Allmänt, Fitness, Foodie / Be fit, Fitness, Frukost, Hälsa, Höst, Livet, Smootie / Permalink / 1
 
 
Goooodmorgon! 
Idag vaknade jag utvilad första gången på mycket länge. Så skönt! Därför tog jag på mig morgonrocken, satte på härlig musik och gick ut i köket. Jag plockade fram alla möjliga ingredienser och slängde ihop ett gott bröd till frukost. Givetvis gjort på mandelmjöl. Det är galet så bortskämd man kan bli med godsaker om man bara lär sig att göra dem nyttiga. Härligt är det! Till frallorna gjorde jag en blåbärssmoothie. Det måste jag bara tillägga, helt sjukt så van ens smaklökar blir efter vad man brukar stoppa i sig. Jag dricker ju vanligtvis spenatsmoothies och andra gröna smoothies. Och idag när jag väl gjorde en lite sötare smoothie på blåbär blev jag rejält chockad. GALET SÖTT. Det var nästan för sött. Och då använder jag alltså inga sötningsmedel utan endast blåbär, banan och vatten. Nepp, more greens for me.. 
 
 
Till top